Svartvit eller färg?

Många gånger har jag jättesvårt att bestämma mig om bilden ska vara svartvit eller i färg. Det är två helt olika känslor och intryck man får utav bilderna, och jag vet inte vilken som är starkast. Jag är en sån som vill ha det antingen i färg eller svartvit, att välja båda blir förmycket. Jag tror att jag gillar den svartvita bättre, nu när jag jämför... får bli båda iallafall ;) Hatar stående bilder i bloggen.... aja..

Undra när min arbetslöshets "semester" ska ta slut... njutit lite förmycket när jag sitter här helt uttråkad och skriver ett inlägg 04.23, och kommer vakna imån runt samma tid på eftermiddagen. Har däremot skrivit in mig på arbetsförmedlingen, så nu ska jag bara göra ett besök där inom 14 dagar, så kan jag börja söka arbete :) Och körskolan måste betalas och bokas.. åh, kan jag bara inte bli miljonär och anställa någon som gör allt detta åt mig... elr vinna på lotto, 25 tusen i 25 år, skulle vara så PERFEKT! ... god natt.

" Mirror, mirror on the wall, I am my mother after all. "


Now you're just somebody that I used to know


Misslyckad eller miss-lyckad?


När jag skulle fota denna bild, hade jag precis fotograferat motljusbilder. Denna humlan kom helt plötsligt ifrån ingenstans och jag skulle snabbt fånga den på bild. Lite för snabb var jag eftersom jag inte hann tänka på mina tidigare inställningar på kameran. Eftersom jag fotograferar i manuellt läge, blev bildresultatet dehär. Den blev inte alls som jag tänkt mig, men ändå lite häftig. Misslyckad eller miss-lyckad, är nog en smakfråga :)

Rösta på mig!!


Hej alla där ute! Jag är med i en fototävling på facebook med bilden ovanför, snälla snälla, rösta på mig! :)
Klicka här för att rösta!

today i don't feel like doing anything


Vart har sommarvädret tagit vägen?! Grått och regningt har det varit nog. Man tappar all inspiration när de regnar för mycket! Jag vill kunna använda mina sommarkläder, klänningar och fina toppar, är trött på min skinnjacka nu! :(

Student mottagning!



LYCKLIG TJEEEJ! (charmigt med tandställning här på slutet, tur att jag blir av med den snaaart!!!!) UNDERBAR dag! Tack till alla som kom till min mottagning :) love uu!

Bal fotografering


Niina, Wendy och Nathalie hade bal den 26 maj :) Ställde upp som fotograf och blev riktigt nöjd, med tanke på hur oplanerat allting var och hur perfekt solen lyste! Riktigt lyckat, och de tror jag att kvällen även blev för tjejerna :) Vackraste flickor :)

who can stop these feelings


Här är flaket vi åkte! :) ska lägga upp mer bilder...

Ja det är lite kaoooos här just nu! Laddade ner trial-version av photoshop CS6, helt underbar! Den ska jag spara till.. Kostar bara runt 3000 :))) Skulle göra en ny header, och ja, suttit och gjort en i ca 7 timmar? från klockan 21. Blev inte som jag ville, och är inte klar än, vet inte riktigt hur jag ska placera menyerna... Imorgon ska jag göra en ny bakgrund... blaaa :) Tur att skolan är slut så man inte behöver gå upp tidigt imorgon! Njuuuter av min arbetslöshet! (undra varför alla blir sura när jag säger så?).. GOD NATT!

Macbook Pro



Nu har jag äntligen fått min käraste Macbook Pro! Blev ju av med min förra eftersom det var skolans, så nu äger jag en EGEN 8 timmars gammal dator :) (från och med att jag fick den i mina händer!!) sååå glad :D Kommer så småning om lägga upp bilder från min student, och från mina vänners bal då jag ställde upp som fotograf! Blev riktigt lyckat! På tisdag ska jag även ställa upp för att fota innan min kusins bal, hon går ut 9:an iår. Stor tjej! :D
Som ni märker har jag även gått minste om min header och bakgrund, eftersom jag laddade upp dem genom en annan hemsida, som tydligen tagit bort bilderna? Aja. Har inte fört över material från min externa hårddisk, så kan inte ladda upp dom på nytt. Får fixa det när jag har min externa(halva mitt liv) i händerna :))

Är med och tävlar hos bilderbyalice.se

Jag är med och tävlar i en fototävling hos http://bilderbyalice.se/! Denna bild är mitt bidrag och enligt mig skriker SOMMAR! Jag skulle isåfall vilja vinna en kamerarem med döskallar http://www.tvspelsweb.se/kamerarem-doskallar ashäftig :) Tycker min lilla kamera är värd att bli snyggt utsmyckad efter många år med det tråkiga och klassiska "canon" remmet!
Gå in och tävla du också, med din bästa bild från temat SOMMAR :)
Direktlänk: http://bilderbyalice.se/2012/june/foto-tavling.html#comment