Someday

Jag vill såååå ha en ipad!!! Älskar hur man kan spela draw something med den stora skärmen.. Tror mina motståndare hatar mig lite... Jag ritar lite överdrivet perfekt, haha, och grejjen man ska gissa ritar jag sist. Men det är så kul att rita detaljer. Spec när man fått nya färger. TÄNK att bära runt på en enkelt ipad över allt, ist för min macbook, och ta upp den när som.. Skulle vara så skönt. Men inte lika kul för alla mina bilder..

Aja.. Nu börjar man bli lite friskare också :) fick hem min student klänning idag!!!!!! Kom billigt undan, fast egentligen inte, med tanke på alla returkostnader jag kommer att få betala för de andra klänningarna jag inte var nöjd med.
Jahaja.. Bilden jag skickar med kommer inte kanske vara den perfektaste eftersom jag gör ett inlägg från ipaden :)

My tears dry on their own

Fortfarande sjuk! Det är däremot lite bättre, men lungorna känns som fyllda med torr aska och bihålorna fyllda med riktigt tjock deg! haha frächst, i know.. Fixat det sista på bloggen nu :) Förhoppningsvis kanske jag får lite mer blogglust! Nu blir de en fet kopp varm chocklad och nyaste One Tree Hill! Sista avsnitten också, fick för mig att dom nu lagt ner, efter 9 säsonger.. Tråkigt.. bästa serien någonsin!




If doing it is wrong, I don't wanna be right

Nu när jag ligger hemma och är sjuk, så har jag passat på att göra en ny header och koda om på menyn över. JÄTTE NÖJD efter flera timmars arbete! Jag ska försöka bli bätte på uppdatering, och göra mer inlägg med text, eftersom syrran klagar så mycket på mig.. Längtar till studeeeeeeeenteeeen, inte alls långt kvar juu!


Give me wings so I can fly



I don't believe that anybody Feels the way I do, about you now


summer time