Ny kategori!


Blogg från mobilen

Fixade mina naglar till min födelsedag med nagelacket jag fick utan min kusin, me like! :)
testade mobilblogga! funkar asbra, bortsett från att man inte kan välja storleken själv på bilderna..

Lie in the sound

Ungefär 25 dagar (SOM HÖGST) kvar, tills jag får min lön. Då ska jag köpa objektivet som väntat på mig ett tag nu.. Usch vad jag saknar att fotografera! Mina fotomappar efter augusti är helt tomma.. Inte okej alls.
Om 10 dagar får jag även tillåtelse att shoppa på gröna skylten! Man tycker ju att det borde vara hur kul som helst, men nu när alkohol inte alls är kul längre känns de mer eller mindre värdelöst. Jaja, ser mer framemot att börja ta tag i körkortsfan :) JAG SKA HA KÖRKORT INNAN SOMMAR. Lägger hela min lön på de om det är de som krävs. Orkar inte flytta fram på de längre. När jag ändå planerar att bli nykterist kan jag likaväl bli fyllechaffis och tjärna extra pengar :)
 
Det är lite skrämmande att titta tillbaka på bilder. Bilden ovan är tagen för exakt ett år sedan. Då var jag fortfarande 18, och om 10 dagar är jag 20. Då skulle jag börja sista terminen i 3:an, och fotade till mitt projektarbete, tatuerings boken. Nu har jag tagit studenten för ett halv år sedan, förtillfället arbetslös, och har inga piercingar i ansiktet. Egentligen inte så stor skillnad, men då kunde jag inte tänka mig själv att inte gå i skolan, när man gjort de sedan 5 års ålder. Princip samma sak dedär, att gå i skolan och att jobba. Annan miljö, och man tjänar pengar, får inga lov, men man går någonstans på veckorna varenda morgon, och fredagar är det bästa som finns, söndagar är ångest och depp, och måndagar tunga. Fysiskt olika, psykiskt samma.