Dagens shopping

Får passa på nu när jag har ledigt idag, att shoppa lite! Har inte köpt något "mer än nödvändigt" på år, känns det som. Skulle ändå på ett möte vid 11 så varför inte :) Kommer jobba 8 dagar i rad framöver utan ledighet, så sova kommer nog stå högt på listan! Man FÅR unna sig ibland faktiskt :) Makes me happy!

every little heartbeat

Imorgon blir de 3dje praktikdagen hos Toys R Us. Jävligt kul egentligen, så mycket att göra, och inte samma arbetsuppgift hela tiden. Skulle jag kunna hela avdelningar och veta vart allt är, skulle de va mycket lättare att hjälpa kunder och det är de som är de roligaste. Tiden går så fort när man springer runt och letar efter produkter och prinsessklänningar i lagret. Och det känns nästan som på julafton när man får öppna en oöppnad kartong, se vad som finns inuti och vart i hyllan det ska placeras. Love leksaker! haha. Sen så kan det ju hända att förskolan ringer och behöver vikarie. Visserligen är det mer sittande och slappande på förskola, men så mycket skönare i butiken då man inte behöver ansvara och hålla koll på mer än sig själv och göra det man gör. Psykiskt bättre i butik och fysiskt bättre i förskola. Undra vilket håller bäst i längden. Jag har ju så lätt för att tröttna..

inside his chest beats the heart of a lion

 
Länge sen jag gjorde en uppdatering nu. Men mitt objektiv gick ju sönder i Augusti, så har för de första inga nya bilder att bjuda på. Och igår fixade min bejb mitt photoshop, så nu kan jag iallafall pilla med gamla bilder.
Bilderna ovanför är typ, misslyckade bilder som jag fixade till lite. Älskar dom, helt operfekt perfekta. Ska förstora dom och ha ovanför sängen i mitt framtida sovrum, med ljusa tapeter, gardiner, mysljus och lite så.